Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εκλογές ΗΠΑ: Η Μελάνια παίρνει θέση - Είπε στον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του



Η Μελάνια Τραμπ ένωσε τη φωνή με όσους από το περιβάλλον του Προέδρου Τραμπ τον συμβουλεύουν πως ήρθε η ώρα να αποδεχτεί την απώλεια των αμερικανικών εκλογών και να το πει δημόσια, σύμφωνα με το CNN. Αν και δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τις εκλογές, η Μελάνια Τραμπ φέρεται να εξέφρασε την άποψή της στον Ντόναλντ Τραμπ. «Το έχει ξανακάνει, όπως το κάνει συχνά», δήλωσε πηγή του CNN.

 Νωρίτερα και ο Τζάρεντ Κούσνερ, στενός σύμβουλος και γαμπρός του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τον προσέγγισε προκειμένου να του προτείνει να αναγνωρίσει την ήττα του από τον αντίπαλό του στις αμερικανικές εκλογές, τον Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα και πάλι με το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο δύο πηγές με γνώση του θέματος. Το CNN δεν ανέφερε ποια ήταν η αντίδραση του Τραμπ σε αυτήν την πρόταση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, προηγουμένως, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News είχε μεταδώσει, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι ο Τραμπ θα είναι έτοιμος να αποδεχθεί τη νίκη του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, εφόσον το επιτελείο του εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο.