Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Εισβολή» στο Εφετείο: Σήμερα η απολογία του 34χρονου – Σοκαριστικές αποκαλύψεις



Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση με τον 34χρονο πρώην παίχτη ριάλιτι ο οποίος μπούκαρε με το αμάξι στο πάρκινγκ του Εφετείου σε κατάσταση αμόκ και εν συνεχεία παραδόθηκε.

Το βασικό ζητούμενο για τις Αρχές είναι να φανεί η διαδρομή του τεράστιου χρηματικού ποσού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο αλλά και στο σπίτι του 34χρονου ύψους 1,5 εκ. ευρώ καθώς και η ποσότητα των ναρκωτικών.

Ο 34χρονος, πρώην παίκτης ριάλιτι, αφού εισέβαλε στο Εφετείο και παραδόθηκε, οδηγήθηκε στο Δαφνί και σήμερα θα πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί και να ρίξει φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται δε η έρευνα για το περιστατικό στο Εφετείο αλλά και την προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε μέσα στο αμάξι αλλά και στο σπίτι, με το ποσό να φθάνει συνολικά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα νέα δεδομένα για την προέλευση των χρημάτων

Ο ίδιος τις περισσότερες ώρες φαίνεται να βρίσκεται σε σύγχυση και άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο σε μια στιγμή διαύγειας φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι τα χρήματα προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha, όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά από τους αστυνομικούς πού βρήκε τόσα χρήματα, εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται τόσο από εμπόριο ναρκωτικών όσο και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Υπενθυμίζεται ότι στο αμάξι του κατηγορούμενου 34χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάνει εδώ και χρόνια χρήση. 

«Θέλω να πάω φυλακή» είπε στον ειδικό φρουρό που τον συνέλαβε

Ο ειδικός φρουρός που τον συνέλαβε μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό και τι τού είπε ο 33χρονος.

«Εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία σκοπού στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών. Στις 08.40 εισήλθε στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου λευκό αυτοκίνητο χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε, στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός, μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε και μου είπε ότι θέλει να πάει στη φυλακή», τόνισε ο ειδικός φρουρός και συνέχισε:

«Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε ότι δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα η γυναίκα του πού είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση και έχει ναρκωτικά μαζί του. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε προς το όχημά του, στο οποίο είχε εντός αρκετά πράγματα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ειδικός φρουρός, «στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Αμέσως ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφτασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών που επιλήφθησαν για τα περαιτέρω». 

Αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφός του

Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του, στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του 34χρονου,  αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από το σπίτι.

«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους. Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε.

Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».