Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 -
Rain showers

17 °C

Σήμερα, 13. Ιουνίου 2021

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη.. Περιμένει το πρώτο της παιδί..«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις».Με αυτά τα λόγια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και πρόκειται σύντομα να γίνει μητέρα.

Η χαρμόσυνη αποκάλυψη ήρθε λίγες ημέρες μετά τον γάμο της πολιτικού με τον Μίνωα Μάτσα.

«Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

 «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».