Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

18 °C

Σήμερα, 25. Σεπτεμβρίου 2020

Δούκισσα Νομικού: Η ολόσωμη φωτογραφία στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!Δούκισσα Νομικού διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το περιοδικό HELLO περιμένει αγοράκι. Η παρουσιάστρια έχει αραιώσει τις εξόδους της, λόγω εγκυμοσύνης.

 

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε μέσω του blog της Dutcesss Daily, πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο. Βρέθηκε σε μια παρουσίαση μαγνήτισε με την εντυπωσιακή της σιλουέτα, ούσα έγκυος. Στο κείμενο που δημοσίευσε, έγραψε μεταξύ άλλων: “Η αλήθεια είναι πως έχω ίσως και μήνες να βγω έξω αργά το βράδυ. Δεν έχω και αντοχές δηλαδή αφού νυστάζω από τις 22:00! Άσε που όλες οι φίλες μου που είναι ήδη μανούλες μου λένε να κοιμάμαι τώρα όσο μπορώ γιατί μετά ο ύπνος θα είναι είδος πολυτελείας ;-p”.

 
 

 

Μαζί με το κείμενο της, η Δούκισσα δημοσίευσε και μια ολόσωμη φωτογραφία της! Σπάνια την βλέπουμε σε ολόσωμες φωτογραφίες τώρα που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνης. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με το σώμα της, ενώ η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει ελάχιστα!

Δείτε την φωτογραφία:

nomikouolosomi