Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023 -

Δολοφονίες στην Καβάλα: «40 χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό»Σοκαρισμένη παραμένει όχι μόνο η τοπική κοινωνία στη Λεκάνη, στην Καβάλα, αλλά και το Πανελλήνιο μετά το άγριο διπλό φονικό της περασμένης Παρασκευής 30/09, όπου ο 56χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την σύντροφό του και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Ιδιαίτερα σοκαριστικά, είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τον ιατροδικαστή να επισημαίνει πως και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», υποστήριξε αρχικά ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

 «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε», συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα 2 με 3 μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής