Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα εξέλιξη μετά την άρση απορρήτου - Ποιον κάλεσε η ανακρίτρια



Ο δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, προσήλθε στην ανακρίτρια Ρόδου.

Ο δικηγόρος Ρόδου πήγε στην ανακρίτρια Ρόδου σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι. Την επισκέφθηκε μετά τις αποκαλύψεις την περασμένη εβδομάδα ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού του πατέρα του Ροδίτη κατηγορούμενου αλλά χρησιμοποιούσε ο ίδιος, εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια επιβεβαίωσε την επικοινωνία. Ισχυρίστηκε όμως ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση. Εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα.

Γιατί ο δικηγόρος δεν εμφανίστηκε από την αρχή στην ανακρίτρια για να δείξει τα μηνύματα και τις κλήσεις στις αρχές και να μην αφήσει την οποιαδήποτε υποψία;

Γιατί στενοί συγγενείς του Ροδίτη δεν είπαν ποτέ στις καταθέσεις τους ότι πριν τη σύλληψη του επικοινώνησαν με γνωστό δικηγόρο της Αθήνας για πάρουν συμβουλές;

Η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή και βέβαια οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες όταν ολοκληρωθεί η άρση του απορρήτου, όχι μόνο σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα αλλά και στα social media των πρωταγωνιστών.