Ντροπή και πόνο νιώθουν οι γονείς του νεαρού Αλβανού, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Για πρώτη φορά μάλιστα μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και εξέφρασαν τον απόλυτο σεβασμό τους στην κυρία Κούλα και στον κύριο Γιάννη. 

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι έχουν πάει πολλές φορές στον τόπο που ξεψύχησε η Ελένη, άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη της και άφησαν λουλούδια. 

«Τι μπορώ να πω στη μητέρα της Ελένης; Μόνο που τη βλέπω κλαίω. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της και να έκλαιγα για το παιδί μου. Αυτοί οι γονείς έχουν μόνο το σεβασμό μας», είπε η μητέρα του κατηγορούμενου. 

Όπως είπαν ο γιος του είχε μπλέξει με κακές παρέες και παρασύρθηκε. Ο πατέρας του μάλιστα σημείωσε πως είχε παρατηρήσει ότι όποτε του μιλούσε άσχημα ή απότομα εκείνος φοβόταν και προσπαθούσε κάθε φορά να προσέχει πώς του μιλούσε. 

«Όταν ο γιος μου βρισκόταν αντιμέτωπος με βία τρόμαζε, αυτό είχε καταλάβει και πιθανόν γι’ αυτό να μην προστάτεψε την κοπέλα», είπε. 

Η μητέρα του από την άλλη περιέγραψε τη στιγμή που της εξομολογήθηκε πως βγαίνει με ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, ο μπαμπάς του οποίου ήταν δήμαρχος.

«Χάρηκα όταν το άκουσα και του είπε μπράβο σου που βγαίνεις με ένα κορίτσι με επίπεδο», είπε. 

«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της μητέρας της Ελένης. Να είχε συμβεί στο σπίτι μου, θα είχα προλάβει το κακό, θα είχα σώσει το κορίτσι. Μακάρι να είχε πέσει κι εκείνος μαζί της και να τον είχα κι εγώ χαμένο, να είχα μια πέτρα στην καρδιά μου», συνέχισε. 

Οι δυο γονείς είπαν στη Ρούλα Κουσκουρή ότι καταστράφηκε η οικογένειά τους από τις πράξεις του γιου τους. 

«Τον ρώτησα “γιατί παιδί μου με πλήγωσες τόσο πολύ, εγώ μόνο αγάπη σου έδωσα” κι εκείνος μου είπε πως όσες συγγνώμες κι αν ζητήσει δε θα μπορέσει να διορθώσει ό,τι έκανε. Δεν μπορώ να φέρω το κορίτσι πίσω, θα θυσίαζα και τη ζωή μου για να το κάνω», είπε η μητέρα του Αλβανού καταδικασθέντα. 

Υπενθυμίζεται ότι στην Κω ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό ενός κοριτσιού ΑμεΑ, για τον οποίο επίσης κατηγορείται ο νεαρός, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Πηγή: star.gr