Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας – Δείτε την στιγμή της εκτέλεσης



Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου του αιματηρού πολέμου που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Ο λόγος για την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου στη Μεταμόρφωση τα ξημερώματα της Κυριακής.

Mιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ-καρέ όλα όσα είδε αναφορικά με την δολοφονία του 58χρονου.

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες. Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ΄ επαφής ( στο μισό μέτρο) 3-4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» δήλωσε.

 

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στιγμή προς στιγμή το σκηνικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 58χρονου πρώην πυγμάχου έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση.

Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 22:30, όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από το μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Τότε, από το αντίθετο ρεύμα, έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άλλο μηχανάκι. Ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, μία στον θώρακα και δυο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου.

Όλα έγιναν στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση. Εκεί όπου έξω από μια καντίνα γεμάτη κόσμο, ο 58χρονος πρώην πυγμάχος δέχτηκε τρεις σφαίρες.

metamorfwsi_simeio2metamorfwsi_simeio

Η εκτίμηση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει την υπόθεση, είναι πως ο 58χρονος είναι θύμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ «νονών» της νύχτας.