Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Δολοφονία ο θάνατος της γυναίκας στην Καλαμαριά - Την είχαν χτυπήσει στο κεφάλι - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ



Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από την κόρη της, στο σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της σε πολυκατοικία στην οδό Πασαλίδη.

Στο σημείο πήγε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και από την πρώτη στιγμή, τα στοιχεία έδειχναν εγκληματική ενέργεια.

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.

«Άκουσα φωνές κρίσης, πανικού και ήταν η κόρη της από κάτω και φώναζε. Κατέβηκα και μου είπε πως είδε τη μητέρα της μέσα στα αίματα» λέει γείτονας της 63χρονης και αναφέρει πως «ήταν ευγενική, πολύ καλός άνθρωπος».

«Το πρωί άκουσα πως έγινε ένα έγκλημα αλλά τίποτα παραπάνω. Σοκαριστήκαμε. Ήταν στη γειτονιά μας. Φοβάσαι. Τελευταία ακούσαμε για μια απόπειρα απαγωγής», είπε γειτόνισσα.

«Σήμερα το πρωί είδαμε αστυνομία, την κόρη της κυρίας και ένα ασθενοφόρο. Πληροφορήθηκα πως πέθανε αυτή η κυρία, ήταν ένας ήσυχος, καλός άνθρωπος. Έμενε με την κόρη. Ο σύζυγός της δεν υπήρχε είχε πεθάνει πριν από χρόνια. Μια πολύ ωραία γυναίκα, κυρία, αγωνίστρια. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ήταν μια ήσυχη γυναίκα. Δεν γνωρίζω αν είχε σχέση. Δεν δούλευε τα τελευταία χρόνια. Είχε ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το πούλησαν. Εδώ η Καλαμαριά δεν είναι σαν άλλες συνοικίες με εγκληματικότητα. Συγκλονιστήκαμε, τρομάξαμε. Μήπως κάποιος επιχείρησε να την κλέψει. Πρώτη φορά γίνεται έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο», ανέφερε γειτόνισσα.