Σάββατο 08 Αυγούστου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

21 °C

Σήμερα, 8. Αυγούστου 2020

Δολοφονία φοιτητή στην Κάλυμνο: Με τσουβάλι μετέφεραν το σώμα του - Νέα στοιχεία που σοκάρουνΑνατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την ανεύρεση του άψυχου σώματος του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο άτυχος νεαρός, μεταφέρθηκε μετά θάνατον στο σημείο όπου και βρέθηκε τελικά από έναν περαστικό, μέσα σε ένα τσουβάλι.

Η αποκάλυψη αυτή, αποδεικνύει ότι παρ' ότι το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν είχε βρεθεί κάποιο ίχνος του, κάποιος, μετέφερε το πτώμα εκεί σε δεύτερο χρόνο. Πρόκειται για εκτίμηση την οποία εξέφρασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να δοθεί απάντηση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Στα "περίεργα" της υπόθεσης, έρχεται να προστεθεί το γεγονός, ότι ο 21χρονος, όταν βρέθηκε νεκρός φορούσε διαφορετικά ρούχα, από αυτά τα οποία είχε δηλώσει η οικογενεια του στις αρχές για την αναζήτηση του.