Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δολοφονία 63χρονης στην Καλαμαριά: Η πώληση ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και το μεγάλο χρηματικό ποσό



Τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας της 63χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Πασαλίδη, εξετάζουν οι Αρχές.

Για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας συνελήφθη ένας 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη είχε πάει στο σπίτι της 63χρονης και στη συνέχεια λογομάχησαν για εργασίες.

Σημειώνεται ότι η 63χρονη βρέθηκε νεκρή από την κόρη της με την οποία μένανε μαζί.

“Από τις 8:30 φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε και μου είπε ότι βρήκε τη μητέρα της γεμάτη αίματα”, είπε ένας γείτονας μιλώντας στο STAR.

Η 63χρονης πριν από καιρό είχε πουλήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη και είχε αποκομίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Οι Αρχές που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ της δολοφονίας της γυναίκας ερευνούν εάν τα χρήματα αυτά ήταν που παρακίνησαν τον δράστη.

“Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άνδρας της και από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολούταν με κάτι”, ανέφερε ένας άλλος γείτονας.

Στο σπίτι της 63χρονης δεν προκύπτουν ίχνη παραβίασης, γεγονός που  ενισχύει την άποψη ότι το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα.