Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις: Τον σύζυγο του θύματος κατηγορεί ο 38χρονος γιατρός απ’ τη Θεσσαλονίκη



Τον σύζυγο του θύματος κατηγορεί ο 38χρονος γιατρός απ’ τη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται από αποσπάσματα της απολογίας του τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ο γιατρός, που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης κι έχει προφυλακιστεί, εξέφρασε την πεποίθηση ότι παγιδεύτηκε από κάποιον που ζήλευε το ενδιαφέρον του προς τη γυναίκα, στοχοποιώντας τον σύζυγό της.

 

«Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι ο μοναδικός που είχε κίνητρο να κάνει κακό στη Ντιάνα αλλά και σε εμένα είναι ο σύζυγός της, ο οποίος αισθανόταν προσβεβλημένος από τις συνομιλίες που είχε η σύζυγός του με εμένα. Είναι αυτός που υποπτευόταν ότι η σύζυγός του ερχόταν στο νοσοκομείο όχι για ιατρικούς αλλά για ερωτικούς λόγους. Είναι αυτός που είχε κάθε λόγο να ακολουθήσει τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο ώστε να διαπιστώσει αν αυτή θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου. Είναι αυτός που μέχρι τις 21.36’ δεν επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη σύζυγό του», υποστήριξε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε:

Γιατί να πάει στο Ιπποκράτειο να την αναζητήσει, τη στιγμή που γνώριζε ότι η σύζυγός του μετά την επίσκεψή της είχε επαγγελματικό ραντεβού με έναν Ελληνοαυστραλό; Μήπως για να δημιουργήσει άλλοθι να τον δει κάποιος; Και γιατί στις 2.30 πηγαίνει στο μεσιτικό γραφείο και παραμένει για δύο ώρες; Τι περίμενε να βρει; Γιατί παίρνει μαζί του τον μεγάλο της γιο;

Ο 38χρονος γιατρός προκειμένου να ενισχύσει τα λεγόμενά του, φέρεται να είπε πως ο σύζυγος της 36χρονης είχε παραδώσει αντίγραφο της συνομιλίας που είχε εκείνος με το θύμα μέσω Facebook διότι είχε τους κωδικούς της και διερωτήθηκε:

«Γιατί δεν είχε διαβάσει παλαιότερα μηνύματα της συζύγου του ΄είσαι ο ήρωας μου΄, ΄είσαι από τις περιπτώσεις που ο ασθενής ερωτεύεται τον γιατρό του΄, ΄πολύ χαίρομαι σε λατρεύω΄…. Είχε τόση εμπιστοσύνη στη σύζυγό του που όλα αυτά τα λόγια τα θεώρησε φυσιολογικά, με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν δεν ζήλεψε καθόλου; Δεν θορυβήθηκε, δεν υποψιάσθηκε ότι κάτι μπορεί να κάνει με τον γιατρό της; Δεν έπρεπε να θεωρηθεί ύποπτος από την αστυνομία και ο σύζυγος; Γιατί δεν έψαξαν τα κινητά του τηλέφωνα ώστε να αποδειχθεί πού βρισκόταν αυτές τις επίμαχες ώρες;».

Ο ίδιος θέλησε να παρουσιαστεί ως θύμα και φάνηκε πεπεισμένος πως όταν αποχώρησε απ’ το νοσοκομείο «κάποιος τον ακολούθησε έχοντας μαζί του είτε το ίδιο το θύμα, είτε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο απενεργοποίησε στο ύψος του αεροδρομίου.

Με ακολούθησε είτε σε όλη τη διαδρομή που διάνυσα είτε μέχρι ένα σημείο και την ώρα εκείνη ή αργότερα άφησε το θύμα στο σημείο που βρέθηκε. Έτσι με παγίδεψε. Επειδή γνωρίζω ότι εγώ δεν σκότωσα την κοπέλα, θεωρώ ότι παγιδεύτηκα και ότι δεν είναι σύμπτωση ότι το πτώμα βρέθηκε σε σημείο της διαδρομής που εγώ διάνυσα».

Αναφορικά με τις ύποπτες κινήσεις τους τη συγκεκριμένη μέρα, οι οποίες μάλιστα υπάρχουν και σε κάμερα, ο αγγειοχειρούργος είπε πως μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα, την τσάντα με τον υπολογιστή και το σακίδιο με το φαγητό και τους χυμούς.

Γιατί, όμως, έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μετά την εξαφάνιση της γυναίκας; Ο γιατρός δήλωσε πως «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

«Αν είχα σκοτώσει όπως κατηγορούμαι την κοπέλα και είχα κρύψει το πτώμα της, είναι δυνατό να είχα αφήσει να δουλεύει κανονικά το κινητό της; Το πιο λογικό δεν είναι (αφού είχα κρύψει το πτώμα) να είχα απενεργοποιήσει και το κινητό, ώστε να μην προδώσει με τυχόν κουδούνισμα την ύπαρξη του πτώματος; Είναι αδύνατο μέσω όλου αυτού του κόσμου να μετέφερα νεκρή την κοπέλα έξω από το νοσοκομείο τοποθετώντας την μέσα στο αυτοκίνητό μου. Πώς είναι δυνατόν ένα άτομο του δικού μου σωματότυπου και μυϊκής δύναμης να καταφέρει μόνο του να μεταφέρει την γυναίκα αυτή η οποία ήταν στο ύψος μου και περίπου 65 με 70 κιλά; Είναι γνωστό ότι όταν ένας άνθρωπος αποβιώσει υπερτριπλασσιάζεται το βάρος του και δεν μπορεί να μεταφερθεί από έναν άνθρωπο. Είναι δυνατόν, ενώ μόνος μου σκότωσα την κοπέλα και μετά μέσα στον κόσμο να μετέφερα στο αυτοκίνητό μου και μετά να την μετέφερα μέχρι τη δασική έκταση στη Χαλκιδική όπου την άφησα;», ήταν τα λόγια στα οποία κατέληξε ο κατηγορούμενος.

 

Νωρίτερα

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 36χρονης Ντιάνας. Της μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε δολοφονημένη στη Θεσσαλονίκη και που τα στοιχεία, "δείχνουν" για τη δολοφονία της τον γιατρό από το Ιπποκράτειο, που έχει προφυλακιστεί.

"Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση της Δικαιοσύνης που στέλνει αυτόν τον άνθρωπο στη φυλακή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός το έκανε, για την ενοχή αυτού του ανθρώπου... " είπε ο άνδρας της 36χρονης, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

 

 

Το στίγμα των κινητών τηλεφώνων "καίει" τον γιατρό

Ο γιατρός επιμένει ότι την επίμαχη μέρα, είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ. Κι όμως, το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνά τους, τόσο του γιατρού όσο και της γυναίκας, τα δείχνει να "εκπέμπουν" από τις ίδιες κεραίες, την ίδια στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μέχρι τις 23:14 το στίγμα του κινητού της κοπέλας έδειχνε, ότι εκείνη βρισκόταν μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Το ίδιο και το κινητό του γιατρού. Συγκεκριμένα μέχρι τις 23:07, ο γιατρός έδειχνε να είναι μέσα στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια και τα δύο κινητά δείχνουν να κινούνται μαζί στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Κινούνταν μαζί μέχρι και την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Εκεί, το στίγμα του κινητού της κοπέλας εξαφανίζεται.

Το κινητό του γιατρού μένει ανοιχτό και "δείχνει" ότι εκείνος φεύγει από το αεροδρόμιο Μακεδονία, κάνει μεγάλη διαδρομή και καταλήγει στο πρώτο "πόδι" της Χαλκιδικής. Τον καταγράφουν και κάμερες. Ο ίδιος θα υποστήριζε αργότερα ότι πήγε μία βόλτα για να χαλαρώσει. Θυμίζουμε βέβαια, ότι εκείνη την ώρα, κανονικά είχε εφημερία στο νοσοκομείο... 

 

Πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στις πέντε το πρωί!

Ένα άλλο σημείο που προκάλεσε πολλά ερωτήμα, είναι το γεγονός ότι στις 5:00 τα ξημερώματα, ο γιατρός πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων -που λειτουργεί με κέρματα, χωρίς τη βοήθεια υπαλλήλου- και καθάρισε το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο ΤΑΤΙΑΝΑ live, στις 5 τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος με εκείνο του γιατρού, πηγαίνει στο πλυντήριο αυτοκινήτων. 

Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα και το κινητό του τηλέφωνο επιβεβαιώνει από το στίγμα του, ότι ο γιατρός ήταν σε εκείνο το σημείο.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται από 4 κάμερες στο βενζινάδικο. Φαίνεται να κατεβαίνει ο οδηγός, κάτι να κοιτάει στο πορτ μπαγκάζ. Αρχίζουν να γαυγίζουν τα σκυλιά της περιοχής. Εκείνος ενδεχομένως φοβάται, μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο, πηγαίνει στην πίσω πλευρά του πρατηρίου που συνδέεται με το αυτόματο πλυντήριο που λειτουργεί με κέρματα. Έμεινε για 10 λεπτά στο σημείο που ήταν οι σκούπες και στη συνέχεια φεύγει.

 

Αργότερα, ο ίδιος θα υποστήριζε ότι πήγε ξημερώματα να καθαρίσει το αυτοκίνητό του για να... "σκοτώσει" την ώρα του μέχρι να ξαναπάει

 

Η κηδεία της άτυχης μητέρας, θα γίνει το Σάββατο... Τα μεγάλα παιδιά της είναι 17, 15 ετών ενώ το μικρότερο κοριτσάκι είναι 8 χρονών. Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, είναι ότι το μικρότερο παιδάκι της είχε γεννηθεί στο Ιπποκράτειο. Εκεί δηλαδή, που 8 χρόνια αργότερα, δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα