Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δοκιμαστική αεροπορική επίδειξη αύριο εν όψει εορτής Πολεμικής Αεροπορίας



Δοκιμαστική επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A TEXAN II «Δαίδαλος» πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, στις 8:45 το πρωί, στο Παλαιό Φάληρο στην παραλία του Φλοίσβου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Με την ευκαιρία του εορτασμού έχουν προγραμματισθεί πτήσεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς και T -6A TEXAN II Δαίδαλος ως εξής:

- Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους T-6A TEXAN II Δαίδαλος.

- Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον Φλοίσβο αεροπορική επίδειξη των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς και T -6A TEXAN II Δαίδαλος και στη Λάρισα αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς.

- Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στην παραλία Ηρακλείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί αεροπορική επίδειξη της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 Ζευς.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, αύριο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι βετεράνοι Αεροπόροι της 335ης και 336ης μοίρας που έλαβαν μέρος στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και θα τιμηθούν οι συγκεκριμένες μοίρες για την προσφορά τους.