Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 -

Δημοτικός αστυνομικός γρονθοκόπησε συνάδελφο του γιατί του έκοψε κλήσηΈναν συνάδελφό του χτύπησε χθες υπάλληλος του Δήμου Ελασσόνας γιατί νωρίτερα, του βεβαίωσε κλήση για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του. 

 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 χθες το πρωί, στην οδό 6ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Ελασσόνας. Όταν ο 55χρονος υπάλληλος στο Τμήμα Ελέγχου του Δήμου Ελασσόνας (αρμόδιος για τον έλεγχο παράνομων σταθμεύσεων οχημάτων στο κέντρο της πόλης) βρισκόταν σε υπηρεσία, βεβαίωσε παράβαση σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε ωστόσο σε 46χρονο συνάδελφό του, επίσης δημοτικό υπάλληλο.

Η εξέλιξη δεν άρεσε όπως φαίνεται στον 46χρονο και - σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. - γρονθοκόπησε τον 55χρονο συνάδελφό του, τον απώθησε στο οδόστρωμα και τον εξύβρισε.

Όπως γράφει η Ελευθερία της Λάρισας, ο 55χρονος πήγε αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο 46χρονος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο συνάδελφός του, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο 46χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού νωρίτερα το Δικαστήριο όρισε ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.