Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δήμος της Αττικής αποφάσισε να σταματήσει τα πανηγύρια για όλο το καλοκαίρι



Την επομένη της ανακοίνωσης της κυβέρνησης για την ματαίωση όλων των πανηγυριών τουλάχιστον για το μήνα Ιούλιο προϋπήρξε η πρωτοβουλία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής να μην διεξαχθεί κανένα πανηγύρι στην περιοχή για όλο το καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος μιλώντας στο Open TV αναφέρθηκε στο αίσθημα ευθύνης που πρέπει να δείξει κάθε πολίτης και κατ' επέκταση κάθε δημοτική Αρχή για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

«Αναστείλαμε όλες τις εκδηλώσεις. Καθόλου πανηγύρια όλο το καλοκαίρι και θα επανεκτιμήσουμε τη στάση μας και για τον Σεπτέμβριο» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μίχος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV.

«Το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία των δημοτών.Oταν πήρα την απόφαση να πω τέλος τα καλοκαιρινά πανηγύρια, "συνάντησα" περισσότερη επιδοκιμασία παρά αντιρρήσεις. Πάντως, είναι εύλογη σε κάθε περίπτωση η ενόχληση του κόσμου, αλλά υπάρχει κατανόηση και πρωτίστως πρέπει να ενδιαφερθούμε για την υγεία των συμπολιτών μας. Αναστείλαμε όλες τις εκδηλώσεις».