Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δήμαρχος Σαντορίνης: Ελπίζουμε οι Κινέζοι να αλλάξουν ημερομηνία γάμου



Για τα μέτρα της κυβέρνησης με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και συγκεκριμένα τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Σαντορίνη μίλησε ο δήμαρχος του νησιού σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (7/4).

Όπως διευκρίνισε ο δήμαρχος Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας μιλώντας στο Mega το πάγωμα της οικοδομικής δραστηριότητας στη Σαντορίνη αφορά όλες τις εργασίες στο νησί ακόμη και εκείνες του δήμου, με εξαίρεση κάποια λίγα έργα έκτακτης ανάγκης.

«Η πρόληψη για εμάς είναι θέμα ζωής γι΄αυτό πήραμε αυστηρά μέτρα» δήλωσε και είπε: «Η Σαντορίνη χρειάζεται τον μικρό αποκλεισμό της για να μπορέσει να προστατευτεί».

«Η Σαντορίνη χρειάζεται να προστατευθεί και θεωρούμε ότι αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός. Θα παρακολουθούμε και θα ελέγχουμε να τηρούνται όλα τα μέτρα» τόνισε.

Αναφερόμενος στον τουρισμό στο νησί και κυρίως στους Κινέζους που αποφασίζουν να παντρευτούν με φόντο του ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα ο δήμαρχος της Σαντορίνης είπε «προφανώς οι Κινέζοι, επειδή μας αγαπούν πολύ, θα αλλάξουν τις ημερομηνίες γάμου τους για εμάς».

«Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα με σωστές υποδομές και υπηρεσίες»τόνισε.