Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω νέου γηπέδου ΑΕΚ



Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πλαίσιο αυτό και για να περάσουν κάποια μηχανήματα εντός του εργοταξίου, οι υπεύθυνοι του έργου ζήτησαν και πήραν άδεια για διακοπή της κυκλοφορίας έξω από το γήπεδο από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιουνίου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, από το ύψος της οδού Λεύκης έως το ύψος της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έως τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα οχήματα, η διακοπή της κυκλοφορίας αναμένεται να ισχύσει από τις 06:00 την Κυριακή, έως τις 18:00-19:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας. Σε αυτό το διάστημα εκτιμάται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, παρότι η άδεια που εξασφαλίστηκε είναι για περισσότερες ώρες. Οι συγκεκριμένες εργασίες δεν έχουν καμία σχέση με την υπογειοποίηση της «Αγια-Σοφιάς», που αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο.