Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Black Friday: Εντυπωσιακές τιμές στην αγορά σε επιλεγμένα είδη – Στα όρια του κόστους



Black Friday σήμερα και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας Σταύρος Καφούνης κάλεσε, μέσα από το Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8  όλους τους καταναλωτές να κάνουν μια βόλτα στην αγορά, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι σε επιλεγμένα είδη, όχι σε όλα, θα βρουν τιμές εντυπωσιακές, τιμές που φτάνουν στα όρια του κοστολογίου του είδους.

«Δεν υπάρχει κάποιος παραλογισμός, κάποιο μυστικό, γιατί ακούω και συζητήσεις τι να πούμε στους καταναλωτές, πώς να τους προφυλάξουμε. Καταρχάς εγώ θεωρώ ότι οι καταναλωτές ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στην αγορά και επιβραβεύουν και τιμωρούν τον κακό και τον καλό επιχειρηματία» είπε αρχικά ο κ. Καφούνης.

«Αυτό που γίνεται στην Black Friday είναι ότι υπάρχει μια πρόβλεψη των επιχειρήσεων εδώ και πολύ καιρό για αγορές συγκεκριμένων ειδών σε μεγαλύτερες ποσότητες σε ειδικές τιμές, λόγω χρωμάτων λόγω διαφόρων παραγόντων. Είναι έτοιμες οι επιχειρήσεις και τα βγάζουν σε πολύ χαμηλές τιμές. Όλες επιλέγουν, άλλη ένα, άλλη 10 είδη να τα προσφέρουν πολύ χαμηλά για να προσελκύσουν τον κόσμο, ευελπιστώντας ότι παράλληλα θα πουλήσουν και κάποιο είδος που δεν το έχουν σε εκπτώσεις, όπως και πρέπει να γίνεται» πρόσθεσε.

Έχει black month

«Μην κρυβόμαστε, έχει γίνει black month» είπε ο κ. πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, σχετικά με το γεγονός ότι προηγούνται αρκετές ημέρες νωρίτερα από την ημέρα Black Friday, προσφορές σε προϊόντα. «Έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο τελικά. Όμως το ότι έχουμε ξεκινήσει από την αρχή του Νοεμβρίου κάποιες επιχειρήσεις να δίνουν προσφορές δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν είναι η μέρα. Δεν σημαίνει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είναι η μέρα. Και να θυμίσουμε ότι την Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά. Ο καιρός θα είναι καλός, άρα είναι μια ωραία ευκαιρία για μια βόλτα στην αγορά, ώστε τη Δευτέρα να σας στείλω απολογισμό ταμείων θετικό και χαμόγελα και στους καταναλωτές και στους εμπόρους» συμπλήρωσε ο κ. Καφούνης.

Τα καταστήματα την Κυριακή θα είναι ανοικτά έως τις 6, άρα υπάρχει χρόνος για βόλτα στην αγορά, σημείωσε, εκτιμώντας ότι οι καταναλωτές θα μείνουν ικανοποιημένοι».