Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Αυτή είναι η 43χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι Καρδίτσας που αγνοείται



Αγωνία για την 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοείται στην Καρδίτσα. Η όμορφη κοπέλα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας “Ιανός” που έπληξε έντονα την περιοχή.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Στο σημείο κατέφτασε άμεσα η Διοικητής Αστυνόμος Παλλάντζα Κωνσταντίνα με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη της γυναίκας που αγνοείται εδώ και ώρες, έπειτα από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Ιανός στην περιοχή.

 Αυτή είναι η φαρμακοποιός που αγνοείται

Η αγωνία των δικών της ανθρώπων είναι μεγάλη καθώς η φαρμακοποιός δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Οι συμπολίτες της μιλούν για μία όμορφη, χαμογελαστή γυναίκα και καλή επαγγελματία. Η Μ.Ε, δεν υπολόγισε σωστά την δύναμη της κακοκαιρίας, εξάλλου το 112 δημιούργησε τις επίμαχες ώρες στη συγκεκριμένη περιοχή.

 Από τα προσωπικά της προφίλ στα social media φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που αγαπά τη δουλειά και τους φίλους της. Οι Αρχές εντείνουν  να εντοπίσουν την άτυχη γυναίκα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

  

Ο δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης μιλά στο Flash.gr

“Η κοπέλα δεν έχει βρεθεί ακόμα και η αγωνία μας είναι μεγάλη. Ήμουν πολύ κοντά όταν την είδα να αγνοεί τις οδηγίες των αστυνομικών και της Πυροσβεστικής. Προσπάθησε να προσπεράσει το μπλόκο και να περάσει από το ρέμα. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν λίγο πιο πέρα, στο κέντρο υγείας. Είδα τους πυροσβέστες να της κάνουν νόημα με τους φακούς και εκείνη να τους προσπερνά και να φεύγει. Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να το έκανε αυτό. Ίσως πανικοβλήθηκε έντονα, ίσως δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στις οδηγίες των αρμόδιων, μπορεί να υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της. Βασικό μέλημα τώρα είναι να βρεθεί σώα” δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής στον ποταμό Πάμισο, στο Μουζάκι Καρδίτσας, για την ανεύρεση της 43χρονης γυναίκας.

Στο σημείο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 3 drones της 1ης ΕΜΑΚμ, ενώ συμμετέχουν και εθελοντές.

πηγη.flash.gr/