Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό τηςΗ γυναίκα φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του δράστη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές. Σημειώνεται ότι αφού χτύπησε με μεγάλη αγριότητα τη σύντροφό του στο κεφάλι, ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο για όσα έκανε, το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τις Αρχές και το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την βαριά τραυματισμένη γυναίκα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονοε χτύπησε την 40χρονη με τα χέρια του, ωστόσο εξετάζεται να έχει χρησιμοποιήσει και αντικείμενο. Όπως δήλωσε γείτονας στον Alpha, πρόκειται για άτομο που και στο παρελθόν έχει μαλώσει έντονα με συντρόφους του ενώ έκανε και πολεμικές τέχνες και είχε βραβεία στο τζούντο. Πρόσφατα έχασε τους δύο του γονείς από κορονοϊό.

 Η ΕΛΑΣ αναζητεί από την Παρασκευή το βράδυ τον 45χρονο, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Τον εντοπισμό του έχει αναλάβει η ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ την υπόθεση αρχικά είχε αναλάβει το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας.