Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Αράχωβα: «Ζητώ δικαιοσύνη για τον Όλιβερ» λέει ο ιδιοκτήτης του χάσκιΟ ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Αράχωβα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και τόνισε ότι «Ζητώ δικαιοσύνη για τον Όλιβερ. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα αντικρίσω τον δράστη. Δεν είναι άνθρωπος αυτός».

«Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μακάρι να έρθει όλο το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα να πιάσει αυτό το κτήνος», είπε χαρακτηριστικά.

 

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη του άγριου βασανισμού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Όλιβερ, καθώς σήμερα (07/12) μετέβη κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα προκειμένου να διερευνήσει αλλά και να συλλέξει στοιχεία που θα «ρίξουν» φως στην συγκλονιστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο αδικοχαμένος Όλιβερ δεν θάφτηκε από τον ιδιοκτήτη του, οπότε δεν τίθεται ζήτημα εκταφής του ζώου. Μάλιστα, φέρεται ο κηδεμόνας του σκύλου ή κάποιος φίλος του, να πέταξε τη σορό του σε χωράφι, μέσα σε μία σακούλα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι το μόνο που βρέθηκε από τον σκύλο στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, είναι κάποια οστά και μέρος από το άψυχο σώμα του, τα οποία περισυνελέχθησαν και θα σταλούν για εξέταση.

Σύμφωνα με το enikos.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

 
 Ο λόγος που κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου.

Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.