Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Απόκριες και Κούλουμα στο διαδίκτυο: Online γλέντι την Καθαρά Δευτέρα από την περιφέρεια Αττικής..



Οι Αποκριές ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου με τα Κούλουμα και η Περιφέρεια Αττικής μέσα από ένα διαδικτυακό «γλέντι», στις 16:00, προσαρμοσμένο στις επιταγές των ημερών, μας προσφέρει μία μοναδική συναυλία παραδοσιακής μουσικής με εξαίρετους δεξιοτέχνες του είδους.

Μια έκπληξη επιφυλάσσει η Περιφέρεια Αττικής σε μικρούς και μεγάλους καθώς στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας συμμετέχει και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης που συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.\

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, ολες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.
Δείτε εδώ το trailer των εκδηλώσεων:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 14-15 Μαρτίου
14 Μαρτίου Κυριακή των Αποκριών, στις 21:00 Συναυλία με τους Koza Mostra.

15 Μαρτίου Καθαρά Δευτέρα, στις 16:00 Συναυλία με τους Παναγιώτη Αγγελακόπουλο, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Θωμά Κωνσταντίνου. Μαζί τους και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης. Η καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κωτσίνη.

Απόκριες και Κούλουμα Online από την Περιφέρεια Αττικής
14-15 Μαρτίου 2021. Τις παραστάσεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook