Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 23. Ιουλίου 2021

Απίστευτο περιστατικό: Εκπαιδευτικός απειλεί με μπατονέτα μαθήτρια της. Έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της!Φραστική επίθεση από μαμάδες-αρνήτριες, δέχθηκε μια εκπαιδευτικός που βοήθησε 14χρονη μαθήτρια να κάνει το self-test, προκειμένου να μπορέσει να παρακολουθήσει το μάθημα.

Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τρίτης το Mega, μία μητέρα ακούγεται να φωνάζει: «Ε, τι κάνεις;», με την καθηγήτρια να απαντά: «Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω» με τη μητέρα να ανταπαντά: «Πάμε καλά; Είστε γιατρός; Θα σας βάλουν μέσα. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε».

Παρά το γεγονός ότι η καθηγήτρια προσπαθεί να εξηγήσει ότι θέλει να βοηθήσει, στο σχετικό βίντεο ακούγεται η μητέρα να λέει: «Σου φέρνω αστυνομικό και σε συλλαμβάνουν. Όλοι το παίζουν γιατροί. Να ζητήσετε συγγνώμη».

Η ίδια γυναίκα προχώρησε αργότερα στην κοινοποίηση του βίντεο στα social media, σχολιάζοντας: «Eίδατε ότι είδα; Εκπαιδευτικός απειλεί με μπατονέτα μαθήτρια της. Έτοιμη να την καρφώσει στη μύτη της μαθήτριας που κάθεται σαν υπνωτισμένη στον πάγκο;».