Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απίστευτο: Οικογένεια Πακιστανών στην Αθήνα κατήγγειλε 19χρονο για βιασμό της 15χρονης κόρης τους και του ζήτησε οικόπεδο στη Γλυφάδα



Ένα απρόβλεπτο γαϊτανάκι πιέσεων και απειλών εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε πακιστανικής καταγωγής οικογένειες που επί χρόνια διαμένουν στην Αθήνα. Κατηγορίες για βιασμό και κλοπές, απαιτήσεις για υψηλά χρηματικά ποσά, όλα συνθέτουν το παζλ μιας πρωτοφανούς υπόθεσης συγκρούσεων.

Ειδικότερα, οικογένεια εύπορων Πακιστανών, που κατηγορεί ομοεθνή τους για τον βιασμό της ανήλικης, τότε, κόρης τους, ζητούσε στη συνέχεια από τον νεαρό οικόπεδο στη Γλυφάδα, 50.000 ευρώ εφάπαξ και 500 ευρώ το μήνα!

Η περίπλοκη ιστορία πρόκειται να απασχολήσει τη Δευτέρα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της κοπέλας, που όταν συνήψε σχέση με τον ομοεθνή της ήταν 15 ετών και εκείνος 19.

Οι γονείς της κοπέλας υποστηρίζουν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού και εκβιασμού από τον νεαρό, ο οποίος, όπως καταγγέλλεται, την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει γυμνές της φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου εκείνη να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Στη συνέχεια, όμως, όπως προκύπτει από το βούλευμα που παρουσιάζει το protothema.gr, οι γονείς της κοπέλας όταν πληροφορήθηκαν ότι η κόρη τους είχε συνάψει ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις με τον ομοεθνή της και προκειμένου να συναινέσουν σε γάμο, ζήτησαν από τον τελευταίο «προίκα».

Τελικά οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δύο μεριές έφτασαν μέχρι τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, με τη μητέρα της κοπέλας να αρπάζει το κινητό του 19χρονου, να μην του το επιστρέφει και κατόπιν να τον κατηγορεί για κλοπή 5.000 ευρώ και κοσμημάτων αξίας 20.000 ευρώ.

Πώς ξεκίνησε η σχέση

Πιάνοντας κανείς το νήμα από την αρχή, η σχέση ανάμεσα στους δύο νεαρούς ξεκίνησε όταν το κορίτσι δέχθηκε ευχές για τα 15α γενέθλιά του από τον νεαρό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, δέχθηκε να συναντήσει τον 19χρονο ομοεθνή της.

 

Ο κατηγορούμενος προσέγγισε την ανήλικη για να συνάψει ερωτικό δεσμό μαζί της, πράγμα το οποίο έκανε λίγο αργότερα.

Λόγω των αυστηρών θρησκευτικών παραδόσεων που ακολουθούσε η οικογένεια της 15χρονης, η τελευταία δεν αποκάλυπτε την προσωπική της ζωή στους οικείους της.

Στη διάρκεια της σχέσης τους, ο κατηγορούμενος, όπως καταγγέλεται, απειλούσε την ανήλικη ότι θα έδειχνε στους γονείς της προσωπικές της φωτογραφίες ή ότι θα τις δημοσίευε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους, ισχυρίζεται η μεριά της κοπέλας, απείλησε την 15χρονη πως αν δεν ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί του, τότε θα αναρτούσε γυμνή φωτογραφία της στο Διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια, δε, της ερωτικής σχέσης τους, όπως υποστηρίζεται, διατηρούσε οπτικοακουστικό υλικό στο κινητό του.

Οι ερωτικές πράξεις, καταγγέλλει η μεριά της κοπέλας, γίνονταν παρά τη θέλησή της.

Ο μυστικός γάμος

Το καλοκαίρι του 2019 η οικογένεια της ανήλικης σχεδίαζε να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία για λατρευτικούς σκοπούς και με στόχο η ανήλικη να φορέσει χιτζάμπ και μπούρκα, ενδύματα που επιβάλλουν την απόσταση της γυναίκας από άντρες.

Με αυτά τα ενδύματα, δεν θα ήταν εφικτή η διατηρήση ερωτικού δεσμού ανάμεσα στους δύο νέους εκτός γάμου, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να τελεί με την ανήλικη γάμο, στην Αθήνα, και να δηλώνει πως η κοπέλα είναι δήθεν ενήλικη.

Οι ερωτικές πράξεις παρά τη θέληση του κοριτσιού, όπως καταγγέλλεται, συνεχίστηκαν. Όταν η μητέρα της ανήλικης πληροφορήθηκε από τρίτους τι συνέβη, εξαγριώθηκε και με την κόρη της ζήτησαν από τον ομοεθνή τους να διαλυθεί ο γάμος. Εκείνος δέχθηκε.

Στη συνέχεια όμως η ανήλικη, μπερδεμένη από τα συναισθήματα της, είπε στον σύντροφό της να τη ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

Οι κατηγορίες για κλοπή

Πραγματι ο νεαρός μαζί με τους γονείς του πήγε να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα, όμως η οικογένειά της, όπως επισημαίνεται στο βούλευμα, του απαίτησαν, για να συναινέσουν στον γάμο, 50.000 ευρώ, τη μεταβίβαση στην κυριότητα της κόρης τους του ακινήτου που είχαν στη Γλυφάδα και 500 ευρώ μηνιαίως.

Ο νεαρός έδωσε, κάποια στιγμή κατά τη συνάντηση στο σπίτι της συντρόφου του, το κινητό του τηλέφωνο στη μητέρα της κοπέλας προκειμένου να γίνουν συνομιλίες για τον γάμο. Όταν ζήτησε πίσω το κινητό του, αξίας 450 ευρώ, εκείνη αρνήθηκε να το δώσει λέγοντας πως υπήρχαν φωτογραφίες με την κόρη της γυμνή.

Ο 19χονος μετέβη και πάλι στο σπίτι της μητέρας της ανήλικης για να ζητήσει το κινητό του. Εκείνη, όπως καταγγέλλεται, δεν το έδινε και τότε ο νεαρός κάλεσε την αστυνομία. Στη συνέχεια η μητέρα της πρώην συντρόφου του κατηγόρησε εκείνον και άλλους πέντε για αρπαγή χρηματικού ποσού ύψους 5.000 ευρώ και κοσμημάτων αξίας 20.000 ευρώ, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά παραπέμπεται ο νεαρός Πακιστανός κατηγορούμενος για το αδίκημα βιασμού, ενώ η μητέρα της κοπέλας θα δικαστεί για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

Οι δικηγόροι, Στέλιος Αλεξανδρής και Αργυρώ Αργυράκη, που εκπροσωπούν τον 19χρονος δήλωσαν τα εξής: «H κ.Αργυράκη κι εγώ πιστεύουμε ακράδαντα στην αθωότητα του εντολέα μας. Είναι κρίμα όταν ένας νέος χωρίζει από την αγαπημένη του επειδή είναι φτωχός».

Πηγή κειμένου: 

protothema.gr