Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Απίστευτη καταγγελία: Ξενοδόχος στη Χαλκιδική έδιωξε άνδρα με κορωνοϊό - Κοιμήθηκε σε παγκάκι



Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασε γυναίκα που ήρθε στην Ελλάδα με τον φίλο της για διακοπές στη Χαλκιδική, όταν εκείνος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην ΕΡΤ3 πως ξενοδόχος στην περιοχή της Κασσάνδρας μετέφερε, με δική του πρωτοβουλία, την ίδια και τον σύντροφό της στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, σε καρότσα αγροτικού οχήματος.

«Ο φίλος μου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πήγαμε στον κύριο από το ξενοδοχείο και του είπαμε ότι ο φίλος μου έχει κορωνοϊό και μου λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε πάνω στο δωμάτιο και να φύγουμε» αναφέρει η ίδια.

Η ίδια τόνισε επίσης πως ενώ η Πολιτική Προστασία τούς είχε πει πως θα πρέπει να παραμείνουν στο ξενοδοχείο μέχρι να τους παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου επέμεινε να τους μεταφέρει ο ίδιος, λέγοντάς τους ότι ακολουθεί τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, τους έβαλε στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος, τους άφησε μπροστά στο Κέντρο Υγείας και μάλιστα σε ένα παγκάκι, όπου και κοιμήθηκαν...

«Φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας 14:00 το μεσημέρι και μας πήρε το ΕΚΑΒ 8:30 η ώρα την άλλη μέρα» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Τέλος, η ίδια υποστηρίζει πως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά.