Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Απείλησε την γυναίκα του με κουζινομάχαιρο κατά τη διάρκεια καβγά



Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε προχθές αργά το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, το οποίο λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», εκδηλώθηκε μεταξύ ενός 49χρονου και της 43χρονης συζύγου το βράδυ της Τρίτης καβγάς από αδιευκρίνιστη αιτία, ο οποίος κάποια στιγμή «φούντωσε» για τα καλά, καθώς ο 49χρονος φέρεται να άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και να απείλησε τη γυναίκα του.

Στο σημείο εκείνο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρενέβη ο ενήλικος γιος τους, ηλικίας περίπου 22-24 ετών, αποτρέποντας τη συνέχιση του καβγά. Ωστόσο, λίγο αργότερα κατατέθηκε μήνυση από τη 43χρονη, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα από αστυνομικούς του ΑΤ Πύργου με τη διαδικασία του αυτόφωρου και στην κατάσχεση του μαχαιριού.

Μετανιωμένος ο 49χρονος

Χθες ο συλληφθείς οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, όπου και εμφανίστηκε μετανιωμένος μπροστά στους δικαστές, ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους ίδιους, όσο και από τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Η συγγνώμη έγινε δεκτή από τη σύζυγό του και το δικαστήριο, για λόγους επιείκειας, έλαβε απόφαση αναβολής.