Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Απειλές Ρουβίκωνα:"Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από τη μύτη"



Η επιβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ στον 36χρονο που κατηγορείται για φθορά ιστορικού μνημείου σε βαθμό κακουργήματος, για την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση μέλους του Ρουβίκωνα.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, το μέλος της αναρχικής συλλογικότητας που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Βουλή αυτή την εβδομάδα, σημειώνει: «Τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000) εγγύηση επέβαλε ο ανακριτής πριν λίγο στον σύντροφό μας για την παρέμβαση στην Βουλή. Το οποίο ποσό πρέπει να πληρωθεί εντός 20 ημερών αλλιώς θα οδηγηθεί στην φυλακή. Σύμφωνα με την πληροφορία που υπάρχει πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα 3 άτομα για την συγκεκριμένη δράση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το συνολικό ποσό εγγυήσεων να εκτιναχθεί στα 120.000 ευρώ.

Μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη εχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη. ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠ@@@Ο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και όσοι έχετε πάρει μέρος στην κατασταλτική επιχείρηση εναντίον μας θα δείτε την φάτσα σας και το όνομα σας να διακινείται πανελλαδικά».