Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αντιδήμαρχος η σύζυγος του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ..


Η οικογένεια του νέου Χαλκιδέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου είναι από τις πιο γνωστές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού Αττικής...

Η σύζυγος του, Άννα – Μαρία Τσικρικώνη ασχολείται από το 2010 με την τοπική αυτοδιοίκηση και το 2019 επανακλέχθηκε με το συνδυασμό του νυν δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου όπου ανέλαβε ξανά καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικής Ανάπτυξης με πολλές άλλες αρμοδιότητες.

 

Η ίδια στο βιογραφικό της αναφέρει:


Γεννήθηκε στη Δράμα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Παντρεμένη με τον εν ενεργεία Ταξίαρχο του Στρατού Ξηράς, Φλώρο Κωνσταντίνο και μητέρα δύο παιδιών της Πένυς και της Μαρίας, δικηγόρος η πρώτη και μαθήτρια Λυκείου η δεύτερη.

Είναι οικονομολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιά και πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας.

Εργάστηκε σε μεγάλες επιχειρήσεις και υπηρεσίες του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, τόσο στην Ελλάδα , όσο και στο εξωτερικό, δραστηριοποιούμενη στο οικονομικό τομέα και στο τμήμα Διοικήσεως και Δημοσίων Σχέσεων.

Ασχολείται με τα κοινά και έχει ενεργή δράση σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα από τα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια έως και σήμερα.

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, το Νοέμβριο του 2010, με τη δημοτική παράταξη Νέα Πορεία.

Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού , μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου (ΔΟΚΜΕΠΑ).

Για δύο χρόνια, από το 2010 έως και το Δεκέμβριο του 2012, διετέλεσε εκλεγμένη Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) και εκλεγμένο μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Της αρέσει η μουσική, η λογοτεχνία και η ποίηση ενώ έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα.