Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη: «Τραπέζι» για τον αδικοχαμένο 18χρονο Μιχάλη



Ανείπωτος θρήνος στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του αδικοχαμένου 18χρονου, Μιχάλη Λαζανάκη.

Το νεαρό παλικάρι άφησε την τελευταία του πνοή πριν από 40 ημέρες μετά από τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή των Μοιρών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε… καρφώθηκε σε δέντρο.

Οι γονείς και τα αδέρφια του δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία, που “χτύπησε” την πόρτα τους, αφού ο Μιχάλης “έφυγε” για πάντα από κοντά τους και δε θα τον σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Αμπελούζου, τόπος καταγωγής του πατέρα του Μιχάλη, αλλά και του Αγίου Θωμά, απ’όπου κατάγεται η μητέρα του, όλο αυτό το διάστημα συμπαραστέκεται στην οικογένεια, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο της για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Το μνημόσυνο

Η οικογένεια του τελεί σήμερα (24.09.2017) το πρωί 40ημερο μνημόσυνο στη μνήμη του αδικοχαμένου παλικαριού από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελούζο.

Μάλιστα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα προσφέρει φαγητό σε όσους παρευρεθούν στην τοποθεσία Πλατάνια του χωριού.

Ο 18χρονος Μιχάλης ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στην τοπική κοινωνία, προσφιλές, χαμογελαστό, που αγαπούσε το χωριό του και όλοι είχαν πάντα έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.