Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ανάβυσσος: Συγκρούστηκαν δύο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες - Ήταν ηθοποιοί του «Γάμος αλά ελληνικά»



Θαλάσσιο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» στη Παλαιά Φώκαια.

Δύο πλαστικά ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άτομα -ηθοποιοί- συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας κοντά στην Ανάβυσσο. Από τη σύγκρουση ανετράπη το ένα από τα δύο ταχύπλοα και βρέθηκαν στη θάλασσα 8 άτομα. Τραυματίστηκε ελαφρά ένας εξ αυτών, ο οποίος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της περιοχής και οι άλλοι επτά για προληπτικούς λόγους πήγαν σε ιδιωτική κλινική. Στο δεύτερο ταχύπλοο επέβαιναν άλλοι οκτώ ηθοποιοί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν βγει στη στεριά.

Η ανάρτηση του Λιμενικού Σώματος στο Twitter αναφέρει: «Σύγκρουση 2 T/Χ σκαφών με συνολικά 16 επιβαίνοντες στη θαλ.περ. Θυμάρι Παλαιάς Φώκαιας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ των επιβαινοντων. O ανωτέρω μεταφέρεται με ασθενοφόρο όχημα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι 15 έχουν εξέλθει καλά στη υγεία τους».