Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Άγριος καυγάς Ελένης Αυλωνίτου – Δημήτρη Καμμένου στον αέρα του ΣΚΑΪ



Στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Δημήτρη Καμμένο, και στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Αφορμή της έντονης διαφωνίας τους ήταν τα οικονομικά και συγκεκριμένα οι αυξήσεις στους βασικους μισθούς που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δωθούν στους εργαζόμενους.

Κατά τον καυγά ανέβηκαν οι τόνοι όταν η κ. Αυλωνίτου κάλεσε τον κ. Καμμένο να πάει στη ΝΔ. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απαίτησε την συγγνώμη προειδοποιώντας ότι το θέμα είναι τεράστιο και μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές.

Ο Δ. Καμμένος θεωρώντας ότι τα λεγόμενα της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργούν «τεράστια κυβερνητική κρίση, δήλωσε ότι θα απευθυνθεί στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο.

«Αν η κ. Αυλωνίτου με διώξει, εμένα και άλλους, τότε θα φύγουμε από την κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Να ζητήσει συγγνώμη, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Θα θέσω θέμα στη συγκυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο. Δεν θα συνεχίσει αυτό το τρολάρισμα από συναδέλφους».

Σε ερώτηση για το αν προκλήθηκε μια μίνι κυβερνητική κρίση, εκείνος απάντησε: «Τεράστια κυβερνητική κρίση. Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια».

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη, δηλώνοντας ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι' αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ και ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.

Απαντώντας η κυρία Αυλωνίτου κατηγόρησε τον Δημήτρη Καμμένο ότι γυρίζει τα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση αντί να μιλά μόνον μέσα στην ΚΟ του κόμματός του.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκλεισε την τοποθέτησή του καλώντας τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να μιλήσουν και να λύσουν την πολιτική προσβολή που δέχτηκε από την Ελένη Αυλωνίτου, αλλιώς - είπε- θα έχουμε άλλες εξελίξεις.