Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αδωνις Γεωργιάδης για αξιολόγηση: Κίνδυνος σημαντικής «βλάβης» στην οικονομία



Για τον κίνδυνο η ολοκλήρωση της αξιολόγησης να μετατεθεί ακόμη και για το Μάιο, με σημαντικές συνέπειες στην οικονομία, προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Η κυβέρνηση χάνει και τον Απρίλιο. Καλό Μάιο… η ελληνική οικονομία είναι στα κόκκινα, θα υποστούμε σε κάποιο σημείο τέτοια βλάβη που η αξιολόγηση δεν θα έχει πια σημασία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Εκτιμώ ότι η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Τσίπρας θέλει να παραμείνει στην καρέκλα» δήλωσε πάντως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Η επιλογή του πρωθυπουργού να ασχολείται με διάφορα άλλα θέματα αυτή την ώρα, πρόσθεσε, προκαλεί εντύπωση. Διευκρίνισε πάντως ότι αδημονεί να αρχίσει η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. «Θα ανοίξουν και την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην υγεία; Όλα πρέπει να ερευνηθούν, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια περά από τα υπονοούμενα και τα γελάκια του Τσίπρα». «Εγώ, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Βορίδης μειώσαμε τη δαπάνη στην υγεία κατά 60%» σημείωσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρατήρησε σκωπτικά ότι «Εξεταστική για τη διαπραγμάτευση το καλοκαίρι του ‘15, και τα capital controls έχουν ξεχάσει να κάνουν».