Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Έγκλημα πάθους η δολοφονία της 44χρονης;



Νεκρή εντοπίστηκε η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, στην κωμόπολη την Κατοχή Οινιάδων, κοντά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, στο άψυχο σώμα της γυναίκας, που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, υπάρχουν εγκαύματα.

 

Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα, για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα τραύματα που φέρει η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία ήταν χήρα και μητέρα τριών παιδιών. Το μόνο που έγινε επισήμως γνωστό, είναι ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν με ποιον συναντήθηκε και αν το έγκλημα έγινε στο χωράφι ή η 44χρονη μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.

Από το πρωί, στις έρευνες συμμετείχαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη έχει να δώσει στίγμα από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήρε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, πριν εξαφανιστεί, φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη κατεύθυνση. Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε.

Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.