Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ξένα ΜΜΕ: Σκέψεις στην UEFA για διακοπή των διοργανώσεων λόγω κορωνοϊού



Η Ευρωλίγκα σταματάει, το NBA σταματάει, η FIBA βάζει… στοπ, το EURO είναι έτοιμο να αναβληθεί. Η UEFA δεν μπορεί να μένει πλέον άπραγη και να διοργανώνει αγώνες μέσω πανδημίας. Και υπάρχουν, πλέον, σοβαρές σκέψεις για να σταματήσουν και οι δικές της διοργανώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πολλά ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, υπάρχουν συζητήσεις στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου για αναβολή των Champions League και Europa League λόγω του κορωνοϊού.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο, ωστόσο ήδη δύο ματς του Europa League δε θα γίνουν σήμερα (Ίντερ – Χετάφε και Σεβίλλη – Ρόμα), ενώ τα περισσότερα θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Όπως αναφέρουν μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά την Ευρώπη, η απόφαση από την UEFA αναμένεται εντός των επόμενων ωρών, με τα σημερινά παιχνίδια του Europa League να μην… κινδυνεύουν, ωστόσο είναι πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν αγώνες από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι νεωτέρας.