Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

«Βόμβα» στη Euroleague: Ποιος NBAer είναι έτοιμος να επιστρέψει;



Η Βιλερμπάν είναι αποφασισμένη να ρίξει… λεφτά προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδο της στην οκτάδα σε πρώτη φάση και εν συνεχεία να βρεθεί σε ένα Final Four, που είναι και ο μεγάλος στόχος του ιδιοκτήτη της, Τόνι Πάρκερ.

Για αυτό τον λόγο, ο Γάλλος θρύλος των Σαν Αντόνια Σπερς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Νικολά Μπατούμ, με σκοπό να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας στη Βιλερμπάν. Μετά τον Νάντο Ντε Κολό και τον Ζοφρί Λοβέρν που υπέγραψαν το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο με την ομάδα της Λιόν, ο βετεράνος φόργουορντ με τη σπουδαία καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποτελεί τον επόμενο μεγάλο στόχο της διοίκησης.

«Αν ο Νίκο θελήσει σύντομα να βάλει τέλος στην καριέρα του στο ΝΒΑ, θα ήταν ωραίο να τον δούμε να αγωνίζεται εδώ την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο άλλοτε γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς και νυν πρόεδρος της Βιλερμπάν, που φέρεται να έχει τον τρόπο και κυρίως να πείθει τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

«Η Βιλερμπάν είναι ένας ιστορικός σύλλογος στη Γαλλία. Ο Τόνι έχει αναπτύξει ένα πραγματικό project και έχει συνδέσει πολλές δραστηριότητες στο κλαμπ. Πιστεύω στο project και θέλω να συνεισφέρω στην ανάπτυξή του», ανέφερε από την πλευρά του ο Μπατούμ που βλέπει στη Βιλερμπάν ένα άκρως μπασκετικό πρότζεκτ.