Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βλάσης Μάρας - Βαρβάρα Φίλιου: Παντρεύονται - Η νύφη είπε το «ναι»



Εκείνος είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών αθλητές της ενόργανης γυμναστικής με πολλαπλούς παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς τίτλους.
Εκείνη διακεκριμένη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

 

Είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και αποτελούν αρμονικό ζευγάρι με εκείνη να είναι πιο... κοινωνική και εξωστρεφής, ανεβάζοντας στιγμές από τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κοινή τους ζωή θα επισημοποιηθεί.

 

MARAS

Η 26χρονη Βαρβάρα Φίλιου έγραψε, χθες Κυριακή, στη σελίδα της στο Facebook δύο λέξεις: «ΕΙΠΑ ΝΑΙ!». Στη φωτογραφία ήταν αγκαλιά με τον άνθρωπό της, τον 37χρονο Βλάση Μάρα. Οι ευχές έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση. Οι δύο νέοι μοιράζονται χαρές και εμπειρίες αλλά και την κοινή τους αγάπη για την γυμναστική.

 

Ο Βλάσης Μάρας έχει δημιουργήσει δικό του σύλλογο γυμναστικής - «Αθλητικός Σύλλογος ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με έδρα τη Γλυφάδα.

Ο Βλάσης Μάρας άρχισε από τον Πρωτέα Αιγάλεω. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ηλικία 16 ετών και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να έχει ήδη στη συλλογή του δύο χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο σε Πανευρωπαϊκούς εφήβων.

Το 2004 έλαβε μέρος στο μονόζυγο και στο σύνθετο ατομικό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Μάλιστα, με βάρος 50 κιλών, ήταν ο πιο ελαφρύς αθλητής από τους άνδρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ελληνικό επίπεδο. Το 2010 έγινε ο πρώτος αθλητής στο μονόζυγο που συμπλήρωσε 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια.

Διακρίσεις: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 1ος (2001, 2002, 2012 στο μονόζυγο), 2ος (2008 στο μονόζυγο) Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 1ος (2002, 2004, 2006, 2009, 2010 στο μονόζυγο), 2ος (2008 στο μονόζυγο)

Η Βαρβάρα Φίλιου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής στην Ελλάδα. Σήμερα ασχολείται με την προπονητική. Είναι οκτώ φορές (2008-2016) πρωταθλήτρια Ελλάδας. Η μητέρα της, Ελεονώρα Μαρίνοβα, ήταν πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

Πηγή κειμένου: 

protothema