Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βασιλική Μιλλούση: Τι είπε για τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες και το Λευτέρη Πετρούνια στο ρόλο του πατέρα....



Τη Βασιλική Μιλλούση υποδέχτηκαν οι Roomies στο φιλόξενο σαλόνι του σπιτιού τους.Η Ολυμπιονίκης μίλησε για τα πάντα, για τη σχέση της με τον «βασιλιά» των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και το πώς νιώθει που είναι μητέρα δύο χαριτωμένων κοριτσιών.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη για το ζευγάρι αποκάλυψε ότι ήρθε εντελώς απρόοπτα με αποτέλεσμα να νιώσει αρκετές φορές απεγνωσμένη λόγω της κατάστασης.

«Και εμείς δεν το πιστεύαμε και ήμουν σίγουρη ότι άμα ανακοινώσω ότι είμαι πάλι έγκυος δεν θα πιστέψει κανείς. Ένιωσα απεγνωσμένη με τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες.

«Είναι πολύ σημαντικό το περιβάλλον που έχεις στο σπίτι σου. Δόξα τω Θεώ ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει πάρα πολύ, ακόμα και σε αυτά που δεν ξέρει προσπαθεί να τα μάθει για να βοηθήσει. Ακούει, που είναι πολύ σημαντικό και υπάρχει αλληλοβοήθεια» πρόσθεσε.

 Για τα χρόνια της ενόργανης είπε ότι επηρεάστηκε από την αδερφή της που είχε ασχοληθεί πρώτη με το άθλημα ενώ εκμυστηρεύθηκε ότι ο είδωλό της ήταν η Σβετλάνα Μπογκίνσκαγια, με την οποία μετά από χρόνια κατέληξαν να γίνουν και φίλες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που είδαν πρόσφατο το φως της δημοσιότητας από τον χώρο του αθλητισμού.

«Δυστυχώς, έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα στη γυμναστική. Σκληρός χώρος είναι ο πρωταθλητισμός, σκληρός χώρος η ενόργανη, η ρυθμική, όλα τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με πρωταθλητισμό» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «όσο πιο μεγάλος είναι ο στόχος σου και οι απαιτήσεις σου, τόσο πιο δύσκολη είναι και συμπεριφορά, γιατί υπάρχει το άγχος».