Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τζιάνα Μπράιαντ: Η 13χρονη ονειρευόταν να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της



Η Τζιάνα Μπράιαντ ονειρευόταν να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και μια μέρα να γίνει επαγγελματίας παίκτρια μπάσκετ. Την Κυριακή αυτά τα όνειρα διαλύθηκαν όταν το ελικόπτερο με το οποίο ταξίδευε, συνετρίβη στο Calabasas της Καλιφόρνιας, με νεκρούς και τους εννέα επιβάτες συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα της Κόμπι Μπράιαντ. 

Πατέρας και  κόρη ήταν στο δρόμο προς την αθλητική ακαδημία Mamba του Νπράιαντ στο Thousand Oaks για να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά για νέους παίκτες την Κυριακή, σύμφωνα με τους New York Times. Η Τζιάνα, ηλικίας 13 ετών, έπρεπε να παίξει στο τουρνουά και ο Bryantνα κάνει προπόνηση, μετέδωσε το CNN.

Η Τζιάνα, η δεύτερη από τις τέσσερις κόρες του Μπράιαντ, μοιράστηκε την αγάπη του πατέρα της για το μπάσκετ. Ήλπιζε μια μέρα να παίζει για το Πανεπιστήμιο του Κοννέκτικατ και να μπει στην Εθνική Λίγκα Μπάσκετ Γυναικών.

Ο ίδιος η Μπράιαντ έλεγε ότι ήταν το "κάτι άλλο" όταν βρισκόταν στο γήπεδο και πρόσφατα έγιναν συγκρίσεις μεταξύ των δεξιοτήτων της και εκείνων του πατέρα της. Από τη συνταξιοδότησή του το 2016, μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη 20ετή καριέρα ΝΒΑ που πέρασε εξ ολοκλήρου με τους LA Lakers, ο Μπράιαντ προπονούσε την ομάδα μπάσκετ του σχολείου της κόρης του.

Ο χρόνος που πέρασε στα γήπεδα μαζί της είχε αναβιώσει το πάθος του για το παιχνίδι, είπε στο δίκτυο BET πριν από δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν συχνά στο γήπεδο και παρακολουθούσαν παιχνίδια του ΝΒΑ. Ο Μπράιαντ ανέβαζε κλιπς στο Instagram, ενώ έπαιζε με την κόρη του.

Ο Επίτροπος NBA Adam Silver δήλωσε ότι ο Μπράιαντ απολάμβανε ιδιαιτέρως να μοιράζεται με την κόρη του την αγάπη για το παιχνίδι.

Σε μια συνέντευξη με τον Jimmy Kimmel, ο σταρ του μπάσκετ δεν παρέλειψε να μιλήσει μίλησε για το πάθος της Τζιάνα για το άθλημα, λέγοντας ότι η Τζιάνα θα ήταν εκείνη που θα συνέχιζε την κληρονομιά του.