Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τζένιφερ Λόπεζ: H πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ



Μετά τον γάμο η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πέρασαν όμορφες στιγμές στο Παρίσι με τα παιδιά τους κάνοντας επισκέψεις σε ιστορικα μνημεία και μουσεία και βόλτες στις όχθες του Σικουάνα.

 

Εχθές, λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο της, η Τζένιφερ Λόπεζ  Lopez έδωσε μία συναυλία στην Ιταλία για καλό σκοπό. Η pop star τραγούδησε για τη φιλανθρωπική συναυλία της UNICEF, που συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά που έχουν επηρεαστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

CAPRI, ITALY – JULY 30: Jennifer Lopez performs on stage during the LuisaViaRoma for Unicef event at La Certosa di San Giacomo on July 30th in Capri, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images for Luisaviaroma )

Η J.Lo τραγούδησε αγαπημένες επιτυχίες της στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo στο Κάπρι, όπου είχε στηθεί το φιλανθρωπικό γκαλά και είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό animal print look για την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή με τον γάμο της.

Η ολόσωμη φόρμα διακρινόταν για τις λάμψεις στο στήθος και την περιοχή της κοιλιάς, αλλά και για τα πούπουλα στο τελείωμα του παντελονιού. Εξίσου εντυπωσιακά και τα μαλλιά της, τα οποία είχαν όγκο και κίνηση, χάρη στις ελαφριές μπούκλες.

Αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση επί σκηνής μετά τον γάμο της: