Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζεται με τη σύντροφό του στο Ντουμπάι..EIKONEΣ


Μετά τις διαδοχικές απαντήσεις σε όλους όσοι τον σχολιάζουν αρνητικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το Ντουμπάι.

Ο τενίστας, που βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο Εμιράτο για την προετοιμασία του, δημοσίευσε στιγμιότυπα που δείχνουν την καθημερινότητά του εκεί. Όπως θα δεις, στη συλλογή των φωτογραφιών, υπάρχουν και δύο εικόνες με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς. Στη μία, μάλιστα, απεικονίζεται με μαγιό μπροστά από ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο.

«Να εκτιμάς τα απλά» έγραψε στη λεζάντα, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν για ακόμα μια φορά για επίδειξη νεοπλουτισμού.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

ολείται με την ζωή των άλλων", ενώ στην συνέχεια έγραψε ακόμα πως "Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό", ότι "Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω." και έκλεισε γράφοντας πως "θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν", "κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω" και "καθένας με την διαταραχούλα του".