Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Λιονέλ Μέσι: Έδωσε ζωή σε έναν πίνακα



Ο Λιονέλ Μέσι είναι ποίηση. Είναι ζωγραφική. Είναι τέχνη. Όσα κάνει στο γρασίδι αναγκάζουν τους φιλάθλους να σταθούν για ώρα με βλέμμα απορημένος. Τι είχαν μόλις δει;

 

Ο μεγάλος αστέρας της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει σχεδόν κάθε βδομάδα το… μη γήινο της ύπαρξής του. Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο ακόμα και για τους πολέμιούς του, όμως ανά περιόδους, στο διαδίκτυο κάνουν την εμφάνισή τους στατιστικά στοιχεία, αριθμοί, δεδομένα που καταρρίπτουν κάθε λογική προσέγγιση.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Μπάρτσα με τη Μπέτις, στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, σε ένα ματς που οι Σεβιγιάνοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και του χάρισαν απλόχερα το πιο ζεστό τους χειροκρότημα, κι ας τους είχε «σκοτώσει» σημειώνοντας χατ-τρικ ο Αργεντινός έδωσε ζωή σε έναν πίνακα ζωγραφικής!

Ας σταθούμε στο δεύτερο από τα τρία τέρματα που σημείωσε…

Στις 26 Οκτωβρίου του 2013, ο Suhas Nahian δημοσίευσε ένα σχέδιο που ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει σάρκα κι οστά. Ζωγράφισε τον Λίο Μέσι, έναν αντίπαλο να τον προσπαθεί να σταματήσει μια από τις γνωστές του επελάσεις και και τέσσερις να τον καταδιώκουν.

Και ναι, ο Μέσι έδωσε ζωή σε εκείνη τη ζωγραφική. Ήταν ακριβώς τη στιγμή του δεύτερο προσωπικού του τέρματος κόντρα στους Βερδιμπλάνκος.

Ο graphic designer δημοσίευσε και τις δύο φωτογραφίες με τίτλο: «Zωγράφισα κάτι πριν από 6 χρόνια και οι θεοί ποδοσφαίρου έκαναν την εικόνα πραγματικότητα».

Για του λόγου το αληθές, δείτε: