Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

16 °C

Σήμερα, 1. Ιουνίου 2020

Συγκινεί ο Φ. Τερίμ για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: «Θα εκτιμώ πιο πολύ, θα συγχωρώ πιο πολύ»Δύο σημαντικά ονόματα του τουρκικού ποδοσφαίρου. Δύο σύμβολα για τους φιλάθλους. Ο θρύλος της προπονητικής στην γειτονική χώρα, Φατίχ Τερίμ και ο Ρουστού, ένας από τους πιο εμβληματικούς τερματοφύλακες, ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό, με την κατάσταση του δεύτερου μάλιστα να κρίνεται σοβαρή.

Αντίθετα, ο Τερίμ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι και στο μήνυμά του ανέφερε πως πλέον θα εκτιμά πιο πολύ ορισμένα πράγματα και θα περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

«Αυτή είναι μια απόδειξη για όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Κάποιοι διαγνωσθήκαμε με τον ιό, άλλοι πρέπει α δείξουν υπομονή, άλλοι πίστη. Έμαθα από αυτή τη δοκιμασία.

Θα εκτιμώ πιο πολύ και μετά την καραντίνα θα περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπο. Θα προσπαθώ να είμαι ήρεμος. Θα συγχωρώ και θα προσπαθώ να στεναχωριέμαι λιγότερο» έγραψε ο Τερίμ σε ανάρτησή του στο instagram.