Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΟΚ: Κατέρρευσε στην πισίνα αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης! Συγκλονιστικές εικόνες



Ένα ιδιαίτερα τρομακτικό συμβάν σημειώθηκε εχθές κατά τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης.

Η Αμερικανίδα Ανίτα Άλβαρεζ έχασε τις αισθήσεις της ενώ εκτελούσε τη χορογραφία της στην πισίνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βουτήξουν στο νερό για να τη σώσουν η Ισπανίδα προπονήτριά της, Αντρέα Φουέντες, και ένας βοηθός της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την Marca, η αμερικανική ομάδα που ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην αθλήτρια. Πέρυσι η Άλβαρεζ είχε λιποθυμήσει κατά τους προκριματικούς αγώνες. Η 25χρονη κολυμβήτρια είναι εκτός κινδύνου και η κατάσταση της υγείας της θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες για προσδιοριστούν τα αίτια του 2ου λιποθυμικού επεισοδίου που είχε μέσα σε διάστημα σχεδόν ενός έτους.

alvarez_2

Υπενθυμίζεται ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό και έλαβε 91,7667 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιουκίκο Ινούι από την Ιαπωνία με 95,3667 βαθμούς. Η Μάρτα Φιεντίνα από την Ουκρανία ήταν δεύτερη με 93,8000 βαθμούς.
 

alvarez_3

Η Άλβαρεζ βρέθηκε στην 7η θέση της τελικής κατάταξης.
 

alvarez_1

 

alvarezz