Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σκέφτεται τον Παναθηναϊκό ο Μπέντο - Αφήνει εκτός τους βασικούς ενόψει Αστάνα



Στο μυαλό του Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή και όχι τόσο το ματς με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για το Καζακστάν, στο πιο δύσκολο φετινό ταξίδι του όχι τόσο από πλευράς δυναμικότητας του αντιπάλου αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων που θα συναντήσει.

Αντίπαλος των ερυθρόλευκων, η Αστάνα, η ομάδα την οποία νίκησε με σκορ 4-1 στο Φάληρο και πήρε ξανά προβάδισμα πρόκρισης από τον όμιλο του Europa League. 

Ωστόσο, ο Μπέντο φαίνεται πως σκέφτεται ήδη το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο αν έρθει η νίκη, τότε θα γίνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ετσι εξηγείται το γεγονός πως μοιάζει δεδομένη η απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής βασικά γρανάζια της ερυθρόλευκης μηχανής.

Οι Φορτούνης, Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε αναμένεται να μείνουν στην Αθήνα προκειμένου να πάρουν ανάσες ενώ δεν αποκλείεται να μην πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Σεμπά, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Μποτία.

Τσόρι Ντομίνγκες και Καρντόσο θα είναι σίγουρα βασικοί ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά και από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Καζακστάν.