Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σερένα Γουίλιαμς: Αποσύρεται η διάσημη τενίστρια- Η ανάρτηση της αθλήτριας που συγκινεί



Τις ρακέτες της αποφάσισε να «κρεμάσει» η σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς μετά την ολοκλήρωση του US Open.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη αθλήτρια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέρει πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις. Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες».
Να σημειωθεί πως μέσω άρθρου της που δημοσιεύτηκε σήμερα στην αμερικανική Vogue, η τενίστρια έγραψε: «Ποτέ δεν μου άρεσε η λέξη συνταξιοδότηση. Ίσως η καλύτερη λέξη για να περιγράψω αυτό που κάνω είναι εξέλιξη. Είμαι εδώ για να σας πω ότι εξελίσσομαι μακριά από το τένις, με κατεύθυνση προς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά για εμένα».

Πηγή ΦΩΤΟ/ instagram/ serenawilliams