Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σε γνωστή από τον Ολυμπιακό λύση στρέφονται για τον πάγκο τους στη Φόρεστ



Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην προσπάθειά της για άνοδο από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρχικά έχασε από την ΚΠΡ στην έδρα της, με αποτέλεσμα να σπάσει μια παράδοση 84 ετών, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Νόριτς (3-3), ενώ μέχρι το 77' κέρδιζε με 3-0.

Ο Αϊτόρ Καράνκα είναι πλέον «στρυμωγμένος» και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ισπανός ενδέχεται να αποχαιρετήσει άμεσα την ομάδα. Επίσης, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι στη λίστα.

Συγκεκριμένα, η Daily Mail γράφει: «Ο φιλόδοξος ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, έχει σκοπό την άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ και σκέφτεται σοβαρά να απολύσει τον Καράνκα, μετά από το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων. Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόβλημα στα αποδυτήρια.

Αυτήν τη στιγμή ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς (που απολύθηκε πρόσφατα από τον πάγκο της Φούλαμ) είναι υποψήφιος για να αναλάβει το χρίσμα, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, που είχε δουλέψει στον Ολυμπιακό».