Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σακίρα: Ξεσπά κατά του Πικέ – «Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να τον στηρίξω»



Τη σιωπή της «έσπασε» η Σακίρα. Λίγους μήνες μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Elle για πρώτη φορά για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή και έριξε τα βέλη της προς τον πρώην σύντροφό της.

Μετά από 12 χρόνια και έχοντας αποκτήσει με τον Πικέ δύο παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Σακίρα αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι της «είναι πολύ δύσκολο» να μιλάει γι΄αυτό, ειδικά τώρα που «είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτήν την κατάσταση».

«Ήταν δύσκολο και για μένα και για τα παιδιά»

«Παρέμεινα ψύχραιμη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», εξήγησε η λατίνα τραγουδίστρια.

Η ίδια σημείωσε ότι προσπάθησε να κρύψει τον «βομβαρδισμό» των ΜΜΕ από τα παιδιά της, επειδή «η προστασία τους είναι η νούμερο ένα αποστολή της στη ζωή της».

«Αλλά μετά ακούνε πράγματα στο σχολείο από τους φίλους τους ή διαβάζουν δυσάρεστα νέα στο ίντερνετ και τους επηρεάζουν πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, απέφυγε να σχολιάσει τη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή με την 23χρονη Κλάρα Κία Μάρτι.

Σε ερώτηση αν ήθελε να τελειώσει η σχέση της και πώς κατάλαβες ότι δεν θα ήταν πια μαζί με τον Πικέ, απάντησε:

«Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ ιδιωτικές για να τις αποκαλύψουμε δημόσια, τουλάχιστον προσωρινά, αφού όλα είναι τόσο καινούρια. Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλο μου το είναι στη σχέση μου και στην οικογένειά μου».

 

«Ήταν θυσία αγάπης»

Στη συνέχεια, η Κολομβιανή μίλησε για τη «νομαδική ζωή» που είχε πριν έρθουν στον κόσμο τα παιδιά τους και τόνισε ότι έκανε θυσίες προκειμένου ο Πικέ να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους με την Μπαρτσελόνα.

«Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά τη ζωή ενός νομά. Είχα ζήσει ολόκληρη την ύπαρξή μου ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Ζεράρ και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Μίλαν, τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών. Θυμάμαι μάλιστα ότι τον θήλαζα συνεχώς στα γυρίσματα του «The Voice»», είπε.

«Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο ήξερα ότι το συνεχές ταξίδι και η “νομαδική” μου ύπαρξη έπρεπε να τεθούν σε δεύτερη μοίρα και η καριέρα μου έπρεπε να τεθεί επίσης σε δεύτερη μοίρα. Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το σχολείο έπρεπε να εγκατασταθώ στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τον Σάσα επίσης. Ως ποδοσφαιριστής ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία και το έκανα εγώ. Ήταν μια θυσία αγάπης», κατέληξε.