Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής στην ιστορία αφήνοντας πίσω του τον Μέσι



Εκτός από τα όσα σπουδαία έως και εξωπραγματικά κάνει εντός αγωνιστικών χώρων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άπαιχτος και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο πορτογάλος σταρ με τα έσοδα που συγκέντρωσε το 2019, από το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους μέχρι τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, κατάφερε κάτι μοναδικό στην ιστορία για ποδοσφαιριστή.

Έγινε ο πρώτος που η περιουσία του αγγίζει το δισεκατομμύριο, αφήνοντας πίσω του το μεγάλο του αντίπαλο, Λιονέλ Μέσι, που είναι ο δεύτερος πλουσιότερος ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο είναι τέταρτος στη συνολική λίστα των 100 διασήμων του Forbes, με τον Αργεντινό να είναι στην πέμπτη θέση.

Παράλληλα, ο Κριστιάνο έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής μετά τους Τάιγκερ Γουντς (2009) και Φλόιντ Μέιγουεδερ (2017) που γίνεται δισεκατομμυριούχος ενώ είναι ακόμη εν ενεργεία.

Όσον αφορά τον Μέσι, αναμένεται σύντομα να σπάσει κι εκείνος το συγκεκριμένο φράγμα, αφού μέχρι το 2021, όταν και λήγει το τρέχον συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, θα έχει φθάσει την περιουσία του σε δεκαψήφιο αριθμό.