Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΠΑΟΚ: Με Καρέλη στο Σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη



Ο ΠΑΟΚ έτοιμος για Κρήτη.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (18:15) στο Ηράκλειο για την τρίτη αγωνιστική της Super League με στόχο το «3Χ3», ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Στην αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» βρίσκεται για πρώτη φορά ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος έχει πιθανότητες για το βασικό σχήμα, με τον Τσούμπα Ακπόμ να είναι το φαβορί, πάντως, για την κορυφή της επίθεσης. Αντί του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έμεινε εκτός (όπως αναμενόταν) λόγω τραυματισμού στους οπίσθιους μηριαίους, με τον Σέρβο να μην υπολογίζεται ούτε για την Τσέλσι και να «παίζεται» η συμμετοχή το κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Ο Φερνάντο Βαρέλα επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ ο Χατσερίντι, ο οποίος «λαβώθηκε» με την εθνική Ουκρανίας (έπρεπε να μείνει έξω ένας από τους ξένους), ο Λημνιός, o Κίτσιου και ο Μαλεζάς επίσης δεν θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο. Το βάρος στην τακτική έριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ, Καρέλης.