Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Πάντα μπαίνω στο γήπεδο για τη νίκη, δεν αισθάνομαι αρχηγός στη Ρόμα»



Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport και μίλησε για τον ίδιο, αλλά και για τους στόχους της Ρόμα τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως είναι νικητής και πως για τη Ρόμα, παρότι είναι δύσκολο να κατακτήσει τον τίτλο στην Ιταλία, το πιο σημαντικό είναι να χτίσει την κατάλληλη φιλοσοφία για να παίρνει τις νίκες.

«Πάντα μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσω. Σίγουρα η ατμόσφαιρα του Champions League είναι καλύτερη από εκείνη της Serie A. Αλλά χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, αν το γήπεδο ήταν γεμάτο θα ήμασταν πιο δυνατοί. Οι παίκτες καταλαβαίνουν τη διαφορά, μπορώ να σας διαβεβαιώσω», ανέφερε αρχικά ο Μανωλάς στην Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε:

«Είμαι πέντε χρόνια εδώ και δεν έχω κατακτήσει κάτι. Στο παρελθόν το είχα κάνει και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό. Αυτή η ομάδα χρειάζεται να νικήσει. Σίγουρα, η Γιουβέντους πάντα ήταν η δυνατότερη και αυτή τη χρονιά είναι ξανά. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις τον τίτλο στην Ιταλία, γιατί παίρνουν παικταράδες κάθε χρόνο και βελτιώνονται επειδή θέλουν να κατακτήσουν και το Champions League. Αλλά την περσινή σεζόν με τη Λίβερπουλ βρεθήκαμε πολύ κοντά από το να διεκδικήσουμε το πιο σημαντικό τρόπαιο. Συνεπώς τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είμαι πεπεισμένος ότι σιγά σιγά μπορούμε να χτίσουμε τη νοοτροπία του νικητή».

Όσον αφορά τον ίδιο, υπογράμμισε: «Η μόνη υπευθυνότητα που νιώθω είναι να βοηθάω τη Ρόμα να κερδίζει. Δεν αισθάνομαι αρχηγός, δεν είμαι ο αρχηγός, κι ας είμαι εδώ για χρόνια. Όλοι είμαστε ίσοι στα αποδυτήρια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα τα δίνω όλα».